fbpx

Termeni si conditii coleg-locuinta.ro

 

 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor
 • Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si S.C. Webmate Creative S.R.L. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: https://coleg-locuinta.ro/termeni-si-conditii/
 • Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri, servicii de publicitate sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.
 1. Definitii
 • Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:
 • Afisari – Numarul de vizualizari pentru o pagina a unui website.
 • Campanie – Actiune organizata pentru a face publicitate unui site web.
 • Buget – Suma de bani pentru o campanie.
 • URL – adresa unui web site. Prin setarea URL-ului, in momentul in care un user da click pe banner, va ajunge in web site.
 • Vizite/Sesiuni – o vizita este o interactiune a unui individ cu un website, constand dintr-una sau mai multe cereri pentru o Pagina (una sau mai multe Afisari).
 • Vizitatori unici – Numarul de indivizi calculati inferential (dupa eliminarea programelor de tip spider si a robotilor), intr-un interval de timp stabilit, cu o activitate constand intr-una sau mai multe Vizite ale unui site. Fiecare individ este contorizat o singura data in metrica Vizitatorilor Unici pentru intervalul de timp analizat.
 • Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile S.C. Webmate Creative S.R.L., precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului. Utilizator de computer care acceseaza un site Web, identificat prin adresa IP a computer-ului pe care il foloseste.
 • Furnizor – societatea S.C. Webmate Creative S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bistrita, Strada Bastionului Nr,5, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bistrita sub nr. J06/958/2018, CUI 39801705,  capital social: 200 lei.
 • Anunt – oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre S.C. Webmate Creative S.R.L. prin intermediul Website-ului cu privire la vanzarea sau inchirierea unui Produs.
 • Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.
 • Pagina Coleg-Locuinta– site-ul www.coleg-locuinta.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.coleg-locuinta.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
 • Anunt platit – anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina Coleg-Locuinta doar prin plata unei taxe catre Furnizor.
 • Anunt gratuit – anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe Pagina Coleg-Locuinta fara perceperea niciunei taxe de catre Furnizor.
 • Limita Anunturi Gratuite – Limita Anunturilor Gratuite se considera a fi atinsa in momentul in care Utilizatorul foloseste ultimul Anunt Gratuit disponibil in oferta Furnizorului aferenta unei categorii
 • Operatori – persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Website.
 • Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.
 • S.C. Webmate Creative S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: coleg-locuinta.ro/termeni-de-utilizare.
 • Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.
 1. Scopul urmarit
 • Scopul acestor Termeni si Conditii este Acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.
 • Website-ul contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, S.C. Webmate Creative S.R.L. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat S.C. Webmate Creative S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.
 • Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
 1. Aspecte Generale
 • Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:
  • datele reale de contact ale Utilizatorului;
  • descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului;
  • pretul.
 • Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.
 • Valabilitarea campaniei este data de perioada campaniei selectata in momentul creeri campaniei.
 • Valabilitatea unui Anunt pe site este de 30 de zile pentru cele cu plata si 15 zile pentru cele gratuite, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.
 • Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
 1. Drepturile si Obligatiile Furnizorului
 • Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.
 • Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.
 • Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
 • Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
 • Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.
 • Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.
 • Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.
 • Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.
 • Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.
 1. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului
 • Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.
 • Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
 • Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
 • Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.
 • In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.
 • Utlizatorilor le este interzisa creearea de conturi multiple pe Website in scopul evitarii limitelor de anunturi publicabile gratuit in anumite categorii. S.C. Webmate Creative S.R.L. isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.
 • In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, S.C. Webmate Creative S.R.L. va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, S.C. Webmate Creative S.R.L. va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea anunturilor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.
 1. Program implementare comenzi
 • Programul de implementare a campanilor este de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 – 18:00.
 • Comenzile care vin dupa ora 18:00 o sa fie implementate a doua zi, incepand cu ora 9:00.
 • Sambata si Duminica nu se vor implementa campanii. In cazul in care vin comenzi in acest interval ele o sa fie implementate incepand cu ziua de Luni a fiecarei saptamanii.
 1. Verificarea/Moderarea Anunturilor si a Conturilor
 • Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.
 • Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.
 • Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut.
 • Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.
 • Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.
 • Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).
 • Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.
 • Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:
  • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
  • alcool si bauturi alcoolice
  • tigari si produse pe baza de tutun
  • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
  • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
  • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
  • bunuri inexistente
  • animale pe cale de disparitie
  • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
  • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
  • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
  • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
  • cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca
  • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)
  • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
  • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma
  • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
  • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
  • organe umane
  • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
  • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.
  • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
  • servicii de deblocare iCloud
  • bunuri ce se afla in afara tarii
  • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
  • comercializarea cainilor din rasele pit bull, boerbull, bandog si metisii lor
 • Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente.
 • Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).
 • Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
 • Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
 • Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
 • Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.
 • Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Website (inclusiv cele platite pentru a fi promovate sau platite deoarece depasesc numarul de anunturi gratuit premise in anumite categorii), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
  • fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
  • fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.
 • In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Website, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.
 • In cazul in care este refuzat la moderare un Anunt gratuit dintr-o categorie unde exista Limite de Anunturi Gratuite stabilite de Furnizor, anuntul respectiv este considerat ca fiind folosit, in contorizarea numarului de Anunturi Gratuite disponibile spre publicare timp de 30 de zile de la data publicarii. Asadar, cu titlu de exemplu, daca un utilizator publica un Anunt Gratuit intr-o categorie unde limita de Anunturi Gratuite este 2, iar acesta este respins la moderare, utilizatorul va putea publica gratuit un singur anunt in aceeasi categorie, in urmatoarele 30 de zile.
 • In situatia in care un Anunt platit pentru a fi promovat sau platit deoarece depaseseste numarul de anunturi gratuite premise in anumite categorii de pe Website este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile, Utilizatorul va primi in contul sau de pe Website, credit echivalent cu pretul achitat. Acest credit va putea fi folosit doar pentru promovarea unuia sau mai multor Anunturi sau pentru publicarea unor Anunturi peste limita gratuita acceptata pe Website, care respecta Termenii si Conditiile, pe Website si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare, Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective.
 • In cazul achizitionarii de pachete de Anunturi, respingerea la moderare a unui Anunt din pachet duce scaderea numarui de anunturi disponibile din pachet in sensul ca anuntul nefolosit nu este re-adaugat la numarul de Anuturi disponibile. Sumele achitate de Utilizatori cu ocazia achizitionarii pachetului de Anunturi nu se returneaza.
 • In cazul in care refuzarea la moderare a unui Anunt gratis face ca numarul total de Anunturi ramase active sa fie sub limita stabilita, nu se ramburseaza pretul niciunui Anunt deja platit. Cu titlu de exemplu, daca un Utilizator inregistreaza doua Anunturi gratis si un al treilea taxabil, acestea sunt moderate simultan iar unul dintre Anunturile gratis este refuzat, in acest caz, desi limita Anunturilor gratis active pe Website nu este depasita, pretul celui de-al treilea Anunt nu se ramburseaza deoarece momentul determinarii statusului unui Anunt drept Anunt platit sau Anunt Gratuit este momentul inregistrarii efective (care este anterior moderarii).
 • In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Website in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.
 • In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.
 • Numarul maxim de anunturi care pot fi publicate gratuit in contul unui Utilizator al Website-ului este 1.
 • In cazul in care un Anunt promovat sau platit deoarece depaseseste numarul de Anunturi gratuite permise in anumite categorii de pe Website este raportat ca fiind expirat, iar daca din verificarile echipei de moderare reiese faptul ca obiectul/serviciul din Anunt nu mai este valabil, acesta va fi dezactivat, iar suma platita de Utilizator pentru acest Anunt nu se va restitui in cont.
 1. Promovarea Anunturilor
 • Orice Anunt publicat pe Website direct de catre Utilizator poate fi promovat conform articolelor 8.2 si 8.3. Exista doua tipuri de promovare pentru care Utilizatorul poate opta:
  • Promovarea in lista de anunturi si pe prima pagina la publicarea anuntului. Acest tip de promovare este disponibil pentru urmatoarele perioade de timp: 30 de zile.
  • Promovarea in lista de anunturi si pe prima pagina dupa publicarea anuntului . Acest tip de promovare este disponibil pentru urmatoarele perioade de timp: 14 zile.
 • Promovarea in lista de anunturi consta in:
  • evidentiere sa in lista;
  • afisarea Anuntului in primele rezultate din lista de anunturi.
 • Promovarea pe prima pagina a Website-ului consta in:
  • evidentiere sa in lista;
  • afisarea Anuntului in primele rezultate.
 • Promovarea, atat in lista de anunturi cat si pe prima pagina, este valabila pentru un singur Anunt. Zilele ramase nu se reporteaza si nu pot fi utilizate pentru promovarea unui produs diferit. Utilzatorii pot achizitiona concomitent cele doua tipuri de promovare (in lista de anunturi si pe prima pagina) pentru acelasi anunt.
 • Preturile pentru aceste servicii difera de la o subcategorie la alta si sunt afisate pe site inainte momentul achizitiei lor.
 • Utilizatorul accepta, prin folosirea serviciilor, ca periodic SC Webmate Creative SRL poate alege sa lanseze campanii de testare a noi produse sau preturi pentru perioade scurte de timp. Orice utilizator care nu doreste sa faca parte din grupul de utilizatori care in mod aleatoriu ajung sa testeze noile produse sau orice alt utilizator care considera ca este dezavanatajat de o astfel de initiativa, are dreptul sa solicite lamuriri privind statutul sau, urmand ca Webmate Creative sa depuna toate diligentele pentru a reglementa situatia sesizata, atata timp cat solicitarea utilizatorului se dovedeste a fi una indreptatita.
 1. Publicarea Anunturilor peste limita Anunturilor gratuite premise
 • Pachetele de Anunturi achizitionate au o durata de valabilitate de 1 luna (30 de zile calendaristice) de la data cumpararii lor.
 • Utilizatorul nu va mai putea folosi sau recupera anunturile ramase neutilizate in Pachetele de Anunturi achizitionate, odata ce acestea au expirat.
 • Utilizatorul va primi o notificare in momentul in care va dori sa publice un Anunt peste limita si dupa alegerea uneia dintre optiunile descrise mai sus si efectuarea platii va avea posibilitate inregistrarii si afisarii Anuntului. Promovarea acestor Anunturi va functiona similar si in conformitate cu articolul 8 “Promovarea Anunturilor”.
 • Eventualele Limite de Anuturi gratuite acceptate pe Website intra in vigoare dupa expirarea tuturor Anunturilor active deja pe Website afisate conform conditiilor aplicabile la data afisarii lor.
 • Un Utilizator care a atins Limita de Anunturi gratuite a unei categorii nu va putea adauga anunturi noi gratuite in aceleasi categorii in urmatoarele 30 de zile de la publicare, chiar daca anunturile publicate initial sunt dezactivate sau respinse de un moderator. La trecerea a 30 de zile de la data publicarii unui Anunt Gratuit intr-o categorie cu Limite de Anunturi Gratuite, utilizatorul va putea publica un nou Anunt Gratuit.
 1. Preturi. Modalitati de plata
 • Pentru pagina coleg-locuinta.ro plata se va efectua exclusiv cu cardul bancar prin utilizarea servicilor Netopia MobilPay.
 • Plata se va efectua in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii.
 • Factura poate sa fie descarcata din sectiunea “contul meu”, apasand butonul “descarca factura. Factura o sa apara in sectiunea contul meu in maxim 5 zile lucratoare.
 • Preturile pentru Servicii sunt afisate pe Site inainte de momentul achizitiei lor.
 • In cazul in care plata a fost efectuata, Anuntul va fi promovat sau afisat, in cazul anuturilor platite care depasesc numarul de Anunturi gratuite permise in anumite categorii de pe Website in maxim 3 zile de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.
 • Plata se poate face card online.
 • Preturile sunt aceleasi indiferent daca au fost anexate sau nu fotografii la Anunt.
 • Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de Netopia MobilPay, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat Utilizatorul.
 • Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
 • Plata pentru serviciul de Promovare al Anuntului pe Website se realizeaza astfel:
  • Daca metoda de plata selectata este online, prin card bancar: in RON, la cursul BNR afisat in pagina de plata a procesatorului de plati Netopia MobilPay.
 1. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor
 • Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de S.C. Webmate Creative S.R.L. pe website, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
 • Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de S.C. Webmate Creative S.R.L. ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.
 • Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
 • Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
 • Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro
 1. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal
 • Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. Webmate Creative S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.
 • Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca S.C. Webmate Creative S.R.L. sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.
 • Inscrierea in baza de date coleg-locuinta.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, S.C. Webmate Creative S.R.L. are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat coleg-locuinta.ro.
 • Ca abonat coleg-locuinta.ro, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu coleg-locuinta.ro.
 • In urma utilizarii Paginii coleg-locuinta.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.
 • Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic “Date”.
 • Datele vor fi prelucrate de catre S.C. Webmate Creative S.R.L. in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:
  • statistici – in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor S.C. Webmate Creative S.R.L. si ale partenerilor sai;
  • folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului.
  • abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre S.C. Webmate Creative S.R.L. sau partenerii/clientii sai (prin intermediul S.C. Webmate Creative S.R.L.), abonarea la newsletter fiind optionala;
  • persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
  • dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.
 • Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre S.C. Webmate Creative S.R.L. prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
 • Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
 • Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: S.C. Webmate Creative S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bistrita, Strada Bastionului Nr,5, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.
 1. Modificarile prezentului document
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: coleg-locuinta.ro/termeni-si-conditii. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

 

 1. Legea aplicabila. Litigii
 • Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.
 • Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

Anexa 1 – Preturi

Lista de preturi practicate pe coleg-locuinta.ro pentru anunturile publicate peste limita gratuita este disponibila la selectarea pachetului de plata.

 • Preturile pentru promovarea Anunturilor si pentru Afisarea Anunturilor peste eventuala limita gratuita admisa se pot schimba.
 • Anunturile platite inaintea unei schimbari de preturi vor beneficia de serviciul ce a fost achitat la pretul specificat pe Website in momentul platii, in timp ce achizitionarea de servicii suplimentare se va face folosind noua grila de preturi.
 • In cazul platii prin card, cursul de schimb este stabilit de catre furnizorul de plati cu cardul (Netopia MobilPay www.mobilpay.ro), in baza cursului stabilit de BNR in ziua precedenta platii.
 • Anunturile sunt afisate si promovate pe Website in cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tenhic. Daca din motive tehnice sau alte motive neprevazute, Anunturile promovate sau platite pentru a fi afisate nu sunt afisate pe Website in 24 de ore de la confirmarea platii, va recomandam sa contactati serviciul de Suport Clienti, la adresa contact@coleg-locuinta.ro, oferind toate informatiile necesare pentru identificarea acestora.